Sunday 16 March 2014

Kotona taas

Heippa hei ja supernopea paivitys!

Australiasta kotiuduttu muutama tunti sitten ja hengissa selvittiin, vaikka ensimmaista kertaa elamassani olin aivan kauhuissani lentamisesta viimeaikaisten tapahtumien takia... Onneksi anopin pillerit takasi molemmille mukavat 10plus tunnin unet, niin ei sita vuorokauden matkustamista edes oikein huomannut. Nyt olo on kuitenkin kuin pahimmassakin krapulassa ja loppupaiva kuluu sohvan nurkassa Ellen kotiinpalua odotellen. Yritan saada jonkinnakoisen matkapostauksen kasattua lahipaivina, joten pysykaahan matkassa!

Ainiin, tiedattehan sen tunteen kun palaa lomalta kotiin etta "kylla kotona on kaikki paremmin". Asunnossa piti olla remontti tehtyna, kun palataan kotiin. Kylpparissa voi jotenkin etaisesti huomata etta maalattu on, mutta seinissa kasvaa enemman mustaa hometta kuin ikina ennen. Ja mika toi suihkun vedenpaine muka on??!!! Puhuttiin pitkaan, etta elamanmuutos on paikallaan mutta katsotaan mihin se meidat vie. Lontoo on ihana kaupunki, mutta tuntuu etta alkaa jo riittaamaan... Voi olla, etta jet lag ja ikava painaa enemman mutta ovet on ainakin auki.

Niin ja miksi postauksesta puutuu aakkoset? Menomatkalla Abu Dhabin kentalla kaytin lapparin tablettiosaa, laskin sen lattialle hetkeksi ja kappas!! Naytossa oikein komea halkeama, eika tablettiosuus toimi kuin n.10 sentin kokoisella alueella ylanurkassa. Tuntuu olevan Asuksen perusvika, etta naytot halkeilee itsekseen mutta millas todistan...... En ole jaksanut perehtya miten saan pilkut kirjaimiin, niin mennaan nyt nailla.

Palataan!

2 comments:

  1. Tervetuloa takaisin!!! "Anopin pillerit" kuulostaa kyllä hyvältä ;-) Harmi että kotiinpaluu ei muuten ollu ihan täys kymppi, läppäriviat ja kämppähuolet painoi heti päälle :-( Pakkohan ton läppärijutun on mennä takuuseen! Oon varma et Lontoo alkaa kohta taas maistua, nätti kevät ja kaikkee...

    Mä kuulisin reissukertomuksen mielellään livenä ja läpipubissa (niin ja täytyyhän munki päästä tilittää as you know) ;-)! Oltiin muuten eilen Clapham Commonissa nauttimassa ihanasta kevätpäivästä porukalla ja oltiin ihan et voikun tekin olisitte täällä ja Ellekin olis varmasti digannut meiningistä ku miljoona koiraa juoksee ympärillä (tai sit ei) :-) Mikä ihme siinä muuten on että kaikilla täällä näyttää olevan mopsi (yhellä mammalla oli jopa 4 tällaista otusta) trendi-ilmiö?

    ReplyDelete
  2. Juu, tuntui toimivan oikein mukavasti ;) Ei oikeestaan edes odotettu etta kampassa on mitaan tehty. Oli vaan kulttuurisokki tulla takaisin homeen pariin ;) Toivon mukaan alkaa taas maistumaan! D hakee uuttaa tyopaikkaa ja itsellakin on suunnitelmia uuteen suuntaan, mutta katsotaan viela...

    Juu, ehdottomasti pitaa treffata!! Elle on puistokoira henkeen ja vereen, eika kylla malta odottaa piknik reissuja ;) Haha, varmaan joku trendi. Mahtuu pieneen asuntoon ;)

    ReplyDelete