Tuesday 3 December 2013

Paikalla taas

Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo tovi, mutta voin hyvillä mielin todeta ettei tässä välissä mitään maailmaa mullistavaa ole tapahtunut. Suomessa vietin monta unetonta yötä ja liitelin Tuksuna pikkujouluihin (niissä pippaloissa muisti kyllä katosi aika lahjakkaasti, vaikka kotiin lähdinkin jo ennen puoltayötä). Palasin töihin ja kuuntelin miten pomo totesi, että pitäisi yrittää vähän enemmän, kun sairaslomaa on "liikaa". Miksi keksit aina jotain hyvää sanottavaa, kun tilanne on jo ohi??? Eilen otin sitten flunssarokotteen ja kaapit on täynnä vitamiineja. Tosin Suomesta palattuani on kurkku ollut kipeänä taas kerran ja D niistää aivot pellolle. Eiköhän ole sanomattakin selvää että jonkinasteisten sisäilmaongelmien kanssa tässä painitaan, kun seinistä alkaa laastitkin tippumaan. Onneksi D antoi siunauksensa mun asuntojahdille, niin toivon mukaan alkuvuodesta oltaisiin jo kuivemmilla kulmilla.

Eilen juhlin mun neljännesvuosisata synttäreitä työmaalla ja olin jo päättänyt, etten mainitse asiasta jos se ei mitenkään tule esille. Olihan vuoroa kestänyt jopa tunnin, kun puoli sairaalaa oli jo kuullut asiasta. Kävelin rappusia ylös, kun lähettikin huusi "Hey, birthday girl!" Taisin olla koko päivän se ainoa, joka ei jaksanut välittää asiasta ja kuljin naama punaisena paikasta toiseen. Dn kanssa päivää juhlistettiin jo perjantaina Billy Elliot- musikaalin merkeissä (Dn alkuperäinen idea oli viedä mut Harry Potter- studioille, mutta viikonloput on täyteen varattuja jo viikkoja etukäteen). Musikaali oli kyllä hyvä, vaikka vahvan aksentin takia muutamat vitsit menikin ohi. Ja tietenkin periLontoolaiseen tapaan, drinkit mukaan saliin ja mukavasti väliajalla odotti ennakkoon maksetut viinit pöydillä. Kyllä nää osaa!



Pikkujoululuukit

Jos pomo kehtaa motkottaa, niin aivan varmana nostan jalat ylös ruokiksella ja katson jakson "Don't tell the bride"


Takarivin paikat, joista näki lavasteiden taakse. Välillä tuijotin enemmän näyttelijöitä, jotka valmistautuivat omaan vuoroonsa kuin siihen mitä lavalla tapahtui.


 Suussasulava synttärikakku, jonka työkaverit osti sekä kotona odottava Hummingbird:in red velvet cupcake (ymmärrätte varmaan, miksi kuvaa ei ole)

Ja tietenkin se synttärilahja. Mua ei ehkä ikinä saa tästä ulos. Ja aivan varmana puen tän päälle, sille hirviölennolle Australiaan Helmikuussa. 


5 comments:

  1. Iiihana onepiece... ja Tuksu! Et sentään päätyny putkaan ;-)? Me ollaan säästetty huomattavasti lämmityskustannuksissa kun hommattiin noi asut, ihan paras keksintö nimenomaan tänne Lontoon asunto-oloihin :). Ärsyttävää et pomo tollee kuittailee, ihan niinku sitä muka tahallaan sairastais...

    Onnea asunnonmetsästykseen, meinasitteko ensisijaisesti ettiä samoilta kulmilta vai laajentaa reviiriä? Kuulostaa kyl selkeesti sisäilmaongelmalta, varmaan ihan hyvä muuttaa veke ennenku puhkee viel joku astma! Meille tulee loppuviikosta kämpän omistaja kahden eri putkimiehen kanssa arvioimaan mitä tulis maksaa kylppäriremppa (edelleen vaan kosteeta siellä alla) ja se telinekkin missä suihku on kiinni on niin ruosteessa, että pelkään sen tippuvan joka kerta alas... Olis kyl kiva saada toi kylppäri kuntoon, mut saas nähä mihin päätyvät.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En sentään putkaan. Kai..... ;) Joo, oon huomannut että kyseinen pomo on susi lampaan vaatteissa. Toisinaan ollaan niiiin mukavia ja yhtäkkiä ilmapiiri muuttuu ihan täysin. Enkä ole ainoa, joka on jo joutunut ongelmiin poissaolojen takia.

      Samoille kulmille olis tarkoitus jäädä. Toivelista on aika pitkä, mutta kun ajoissa alottaa niin toivon mukaan hyvä löytyy! Toivon mukaan remppaavat teidän kylppärin. Kuulostaa melko hurjalta ;)

      Delete
  2. ihana synttärilahja! ja tosi hyvä kun kämpän haku alkaa teillä.. :)
    pidän kovasti peukkuja!!


    mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Toivon mukaan olis jo jotain, kun tuut käymään! :)

      Delete
  3. Ihana oot <3
    -tirtsi

    ReplyDelete