Sunday 17 November 2013

Foodie Fun Friday

Kävin blogiani läpi ja huomasin että periaatteessa voisin asua vaikka Karjalan perämetissä, joten nyt luvassa hieman Lontoo tunnelmia!

Perjantaina D piti vapaapäivän ja aamu alkoi (tietenkin uuteen aktiiviseen elämäntapaan sopien) uinnilla. Vähän pipariksi se meni, koska D mm. käveli altaaseen pyyhe päällä, mutta edes muutama hyvä kierros saatiin vedettyä. Jo edellisenä päivänä googlailtiin hyviä street food- paikkoja Lontoosta ja löydettiinkin RealFood market, joka sijaitsee melkein London eye:n takana. Markkinat ovat auki joka perjantai, lauantai ja sunnuntai iltaan asti. Kooltaan ne olivat melko pienet, mutta laadultaan sitäkin paremmat! Itse söin ihanan tuoreeseen Naan- leipään käärittyä kanaa ja salaattia (kuvaa en edes ehtinyt ottaa, kun se jo katosi parempiin suihin) ja D veti ankkaburgerin, jossa oli kaikkea herkkua välissä. Ruuat huuhdoin alas maailman parhaimmalla skumpalla ja jälkkäriksi kakkupala (sekä uusi tuttavuus, Mulled Cider). Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka!












Jatkettiin matkaa Southbank:ia pitkin, jossa olikin isot joulumarkkinat käynnissä! Muuta ei matkaan tarttunut kuin Mulled wine Amaretton kanssa (ihan mielettömän hyvää), mutta tunnelmaa ei voittanut mikään. Pikkukojuja, joululauluja, iloisia ihmisiä ja ihana iltarusko. Ensi viikolla Hyde Park:iin avataan Winter wonderland, johon on kyllä pakko päästä. Lontoo on ihana joulukaupunki, kannattaa kokeilla!!






Matkalla meidät jotenkin saatiin ylipuhuttua johonkin hyväntekeväisyys videoon (joku red nose/Filippiinit/lapset juttu se oli). Pideltiin aikamme valkoisia kylttejä käsissä ja häivyttiin. Unohdettiin siinä tuoksinnassa sitten kysyä, että milläköhän nimellä videota voi hakea YouTube:sta. Toivon mukaan niihin kyltteihin ei photoshopata jotain "kill children" propagandaa ja me kiltisti hymyillään ne käsissä.... Kertokaa mullekin, jos törmäätte kyseiseen videoon!

Ilta jatkui kotikulmien lähipubiin ja siihen se filmi katkesi. Eilen tuli taas tutustuttua NHS:n palveluihin ja nyt D istuu kipulääkepöllyissä tossa vieressä. Viikonloppu jatkuu sohvaan liimattuna ja jännitän, että leikkaanko Finnairin kanta-asiakaskortin puoliksi vai en.....

No comments:

Post a Comment