Monday 25 March 2013

ValiValiValiVali

Ai ettien että kun ottaa taas päähän ihan kaikki!

Sain vakituisen työpaikan London heart hospital:ista noin kuukausi sitten. Sen jälkeen olen toimittanut ja allekirjoittanut erilaisia papereita ja odotellut suositusten läpimenoa. Ensinnäkin toisen suosituksen sain kirjoittaa sitten itse, kun kuulemma oli niin hirveästi hommaa. Kyllä pisti mietityttämämään kyseisen henkilön moraali, mutta saimpahan huippusuositukset kun itse kirjoitti. Nyt, reilu viikko myöhemmin, sain taas sähköpostia HR:ltä. "Sinulla on aukkoja vuosina 2009 ja 2010, jolloin et ole ollut töissä. Täytä tämä lomake, jossa selvennät mitä olet tuona aikana tehnyt". Jos olen valmistunut joulukuussa 2010, ei varmaan tarvitse olla Einstein jotta keksii että mitäköhän kummaa olen tehnyt??!! Teki mieli vastata, että istuin perseelläni ja hain ilmaista rahaa Kelasta, kun ei muutakaan huvittanut tehdä.

Täällä rakastetaan erilaisia lomakkeita ja papereita, eikä mikään tapahdu nopeasti. Jos sanoisin "voin aloittaa ensi viikolla", mut varmaan naurettaisi pihalle. Luulisi että työntekijä tarvittaisiin nopeasti paikalle, mutta mielummin he pyörittelevät papereita toista kuukautta, ennenkuin edes nään minkälaisen työpuvun saan päälleni. Saman pitkän ja piinaavan sodan kävin viime vuonna NMC:n kanssa, jotta sain edes luvan työskennellä tässä maassa. Onneksi se puolivuotinen sota loppui hyvin ja kai tämäkin odottelu lopulta palkitsee.. Mutta oikeasti on ikävä rutiineja ja työntekoa, joka varmasti osaltaan auttaisi sopeutumaan uuteen maahan! Ja inhottavaa on kun en uskalla varata vielä lentoja ukin 80 vuotis päiville huhtikuussa, kun ei tiedä onko viikonloppu töitä vai ei!



Täällä on ihan hiton kylmä. Tiedän että Suomessakin on kevät aika pahasti myöhässä, mutta kun tuulen kanssa ilma tuntuu -7 asteelta, niin ei me kyllä pahasti perässä tulla. Hypin jo ilosta kun helmikuussa näin nurmikon täynnä kukkia, mutta nyt nekin kukat on kuollut kylmyyteen. Kevättakki on nähnyt päivänvaloa tasan kaksi kertaa ja lenkille lähtiessä saa kaivaa muhkeimmat kaulaliinat ja villasukat esiin. Kevät missä olet???

Vihaan että saan painaa kuutta nappulaa pelkästään kirjottaessani ääkkösiä, vihaan meidän lähikauppaa jossa ei koskaan ole sitä mitä tarvitset, vihaan ihmisiä jotka pukevat parhaimmat päällensä kun vievät puudelinsa lähipuistoon, vihaan ettei ihmiset tajua väistää edes puolta metriä jotta mahdut ohi, vihaan meidän kylppäriä jossa on aina kylmä, vihaan "Salkkarit ennakkoon" sivustoa kun ei ne jaksot edes tunnu toimivan, vihaan sitä tv-mainosta jossa kuvataan vauva-aasia ja sanotaan "Tämä aasi elää koko elämänsä tuskassa ja todennöisesti kuolee ennenkuin täyttää 2 vuotta".

Ja tietenkin siellä Ikeassa tuli taistelu, eikä kämppä ole vieläkäkään valmis. 

Murrrrrr.............

1 comment:

  1. Mikä on piristävämpää kun kunnon valitus!! :D

    ReplyDelete