Wednesday 27 March 2013

Ulkoilmaelämää


Kun haluaa lennättää koiransa Lontoon kokoiseen kaupunkiin, oli ainakin mun ykköstoive että lähellä on oltava puisto. Sanoisinko, että tämä toive täyttyi paremmin kuin ikinä uskalsin toivoa.

72 hehtaaria vehreyttä muutaman sadan metrin päässä kotiovelta.

Liikennettä ei pääse Lontoossa karkuun oikein missään ja junaratakin kulkee Commonin keskeltä, mutta puistossa pystyy silti olemaan suhteellisen rauhassa. Ja ainakin minulle on tosi tärkeää päästä välillä betonihelvetistä pois! Lontoossa on muitakin aivan upeita puistoja, joita ei ole koolla pilattu. Vieressä on vieläkin isompi Clapham Common ja tietenkin lähempänä keskustaa Hyde Park, Regent's Park ja tietenkin Primrose Hill, josta avautuu upeat maisemat yli Lontoon (vain muutaman mainitakseni).







En malta odottaa että puut saa lehdet ja aurinko paistaa!



Elle tietenkin rakastaa vapaana olemista yli kaiken. Kaikki koirat juoksentelevat  nuuskuttelemassa pusikkoja ja leikkimässä muiden kanssa, ilman että se ketään häiritsee. Koko koirakulttuuri on täällä ihan erilainen ja se sopii meille molemmille. Suomessakin voitaisi joskus höllentää hihnaa ja antaa koiran olla koira! 



Päätöntä menoa

"Looks like a giant Corgi! Take her to the Queen!"


Ja pakko myöntää, kyllä ne kevään merkit on jo ilmassa..






Blogi pitää nyt pääsiäistauon ja me Dn kanssa viihdytetään mun vanhempia, jotka tulevat huomenna Lontooseen. (Jälkiuunipaloja ja pätkiksiä, JEEEE!!!) Luvassa on ainakin Borough marketilla herkuttelua ja lounas risteily Thames-joella. Harmi että lämpötila pysyttelee alle viiden asteen, mutta mihis muuallakaan sitä  hakeutuisi lämmittelemään kuin yhteiseen olohuoneeseen...


Nauttikaa luonnosta, se on Suomessa niin valtavan kaunis!

Vaikka ei se täälläkään aina hullumpi ole..

No comments:

Post a Comment