Saturday 13 April 2013

Ihan turha postaus

Työelämässä takaisin niin kuin kunnon kansalaisen pitääkin. Torstai ja perjantai vietetty uudella osastolla ja hyvältä vaikuttaa. On kyllä erilaista sekä hyvällä että huonolla tavalla. Työkaverit ovat aikamoinen miksaus ja kielitaito on toinen toistaan "mielenkiintoisempi". Mutta kaikki vaikuttavat todella mukavilta ja pitävät huolen etten haahuile orpona pitkin osastoa. Yksi Irkkutyttö muistuttaa mua vanhasta työkaverista, jota jäin kyllä todella kaipaamaan! Haastan sen vaikka juomakisaan joku kerta. Eikös ne Irlantilaiset osaa ottaa?
Mutta kuka nyt viikonloppuna haluaa jauhaa työasioista...



Ensi perjantaina klo 18.45 lähtee kone kohti Helsinkiä!!! Ihan todella ihanaa nähdä kaikki sukulaiset, jotka kerääntyvät yhteen juhlimaan ukin 80- vuotispäiviä. Parhainta on tietenkin "after partyt", joita nytkin odotan kieli pitkällä. Ei ne Hyvinkään pubit ole ennenkään pettäneet! D on jo suunnitellut mitä se kokkaa kavereilleen, kun katsovat NHL:llää meillä lauantaina. Kovasti muistuttelin että koiran hoito ja siivous on sitten ykkösenä. Lupasi se mua ikävöidä ja viedä Ellen puistoon. Imurista ei sen sijaan ollut puhetta...


Lontoo on tehnyt musta tenunenän. Yksin asuessani saattoi mennä 5-6 viikkoa ilman pisaraakaan alkoholia, enkä sitä kyllä yhtään kaivannutkaan. Nyt on taas viinipullo auki. Mutta eihän sille minkään voi, kun pubissa on kivaa ja siideri halpaa. Tai sille että Australian suunnalta tulee muutakin hyvää kuin miehet. Torstaina poikettiin lenkkipolulta lähipubiin ja istuttiin kaikki kolme terassilla (Kirjaimellisesti. Elle hyppäsi viereen ja tuijotti Dtä, jonka taskut aina pullistelee koirankekseistä) ja paineltiin parin tunnin kuluttua pikkuhiprakassa kotiin. Voi tätä pubikulttuuria!


Viime lauantaina katsottiin Grand national-kisat pubissa. En tiedä mihin mun heppa katosi.


Tuulipuku ei koskaan petä. Se pakattiin heti ensimmäiseen kuormaan ja se puetaan päälle joka päivä. Se päällä poiketaan lähikauppaan eikä tunneta häpeän häivääkään. Ehdotin samanlaisten tuulipukujen ja kävelysauvojen ostamista Dlle, mutta mun ehdotus ei saanut kannatusta. 
 Tuulipuku on hirveen kätevä Englannin sateissa...

...Ja Hai-saappaat 


Huomenna pitäisi olla kevään lämpimin päivä ja meillä on liput teatteriin. Halusin ehdottomasti nähdä Potted Potter:in, jossa kaksi miestä esittää kaikki Harry Potter- kirjat 70 minuutissa. Toivon mukaan se on parempi kuin melkein parinkymmenen asteen lämpötila! Pakko mennä terassille esityksen jälkeen.


Nyt on tyhjä viinilasi ja turha postailu saa riittää. D houkuttelee mua pubiin ja mä hihittelen mun lempimainokselle. En vieläkään ole ihan varma mitä mainostetaan, mutta moonwalk ponia ei vaan voita mikään.




No comments:

Post a Comment