Friday 13 September 2013

Yksi

Viime lauantaina juhlittiin sitä virallista 1v päivää (kummankin mielestä se tuntui vähintäänkin kummalliselta, kun yhtä ollaan pidetty jo kauemmin). Heitin ihan vitsillä, että haluan Gordon Ramsayn ravintolaan. Yövuorossa sain sitten viestin, että drinkit kattoterassilla ja illallinen Gordonin ravintolassa klo 19. No mikäs siinä!

Matka suuntautui St. Paul's katedraalin kulmille ja One new change- ostoskeskuksen katolle, josta avautuikin upeat näkymät yli Lontoon. Harmi että syystuuli puri takin läpi, mutta pakko palata kesällä! Katolta löytyy drinkkibaari ja ravintola. Pakko oli isänmaallisena maistella Finlandia vodkaan tehtyjä drinkkejä, mutta sitä vaniljavodka passionhedelmä cocktailia ei voita mikään.... <3 Deekuina saatiin vielä kaupan päälle pikkuinen kuohuviini. Suosittelen!






Gordonin ravintola oli ihan ostoskeskuksen vieressä ja se kuuluu siihen "edullisempaan" kategoriaan. Pakko myöntää, että omat valinnat meni vähän metsään (tai sitten Gordonin maku) ja D kyllä voitti ruokakisan kampasimpukoilla ja possulla. Chocolate fondant'ia ei kyllä voita mikään.. Mutta molemmilta 3 ruokalajia, pullo viiniä ja skumpat servicen kanssa £155. Huonomminkin voisi olla.





Loppuillasta päädyttiin harhailemaan katedraalin kulmille, D meinasi taittaa nilkkansa kun liikaa pelleili, suunnattiin kotikulmille ja jorattiin jalat kipeiksi. Kotiin tultiin sipsipussi ja jäätelöpurnukka mukana ja soiteltiin Australiaan kahdelta yöllä. Ihana, rento, romanttinen ja ennenkaikkea hauska ilta! Jatkukoon tulevat vuodet samalla kaavalla.

Ja enää yksi vuoro jäljellä ja kauan toivottu loma alkaa!! Toivottavasti Englannin sää suosii, kun loma on melko ulkoilmapainoitteinen. Luvassa rantaa, poneja, Titanicin jäljissä kulkemista, metsää, sympaattisia B&B paikkoja, Stonehengen mysteerejä, Roomalaisia kylpylöitä ja satoja kilometrejä junarataa Elle kainalossa. En malta odottaa!!

No comments:

Post a Comment