Sunday 5 January 2014

SALE

Lauantai-iltapäivän vietto jättiostoskeskuksen alennusmyynneissä kuulostaa Dn helvetiltä, mutta ihan vain matkaseuraksi sain sen raahattua mukaan. En voi sietää Oxford Street:iä, joten usein tilaan vaatteita joko netistä tai suuntaan Westfield-ostoskeskukseen, josta löytyy hyvin pitkälle samat kaupat. Overground- junalla matka kestää vain parikymmentä minuuttia ja vie lähes ostoskeskuksen ovelle (rakastan Overground:ia, harmi ettei sitä tule käytettyä kovin usein).

Suurin syy miksi sain Dn mukaan, oli lupaus lounaasta. Ravintoloita riittää pilvin pimein ja jotenkin valittiin se gourmet burger kitchen, vaikka kovasti pitäisi katsoa mitä suuhunsa pistää. Yritin kompensoida sitä kana-vuohenjuusto-karpalokastike burgeria ja ämpärin kokoista Oreo-pirtelöä vaihtamalla ranskalaiset grillattuun maissiin. Oli muuten ihan turha sovittaa mitään sen kevyen lounaan jälkeen....

Shoppailusaalis jäi kyllä harmillisen laihaksi. Mekko ja toppi New Look:ista Aussia silmälläpitäen ja suihkutuotteita sekä rasvaa Body Shop:ista. Hamstraan aina suihkusaippuaa ja vartalorasvoja Body Shop:in alesta, koska ne ovat todella riittoisia ja hyvälaatuisia (olen vain niin pihi, etten raaski ostaa niitä normihintaan). Pihiys iski myös Bershka:ssa, josta löysin ihan unelmatakin, joka olikin normihintainen vaikka roikkui alerekissä. Pakko palata takaisin tai katsoa jos netistä löytyisi, koska sen verran se jäi kaivelemaan. Mutta £80, auts.....
Loppujenlopuksi se joka ei edes halunnut lähteä mukaan, päätyi ostamaan neljä paitaa Topman:ista. Niin tyypillistä miesten touhua..




Mutta syy miksi £80 takki tässä kuussa kirpaisee, löytyy ensi viikolla saapuvasta paketista. Siitä paketista nimittäin kuoriutuu uusi läppäri/tabletti yhdistelmä!! Halusin tabletin helppoon sohvannurkka surffailuun ja läppärin kirjoittamiseen. Aikani etsittyäni päädyin Asus Transformer:iin, joka ainakin arvostelujen perusteella on ihan kunnon peli. Vielä kun muutaman päivän jaksaa tämän puoliksi toimivan rotiskon kanssa, niin johan helpottaa!

No comments:

Post a Comment