Wednesday 8 January 2014

Sweat, sweat!


 


Jaksaa, jaksaa! Terveellisemmän ruokavalion noudattaminen on oikeastaan aika hyvää. Kaupasta saa ympäri vuoden parilla punnalla kirsikoita, mansikoita, mustikoita, vadelmia, karhunvatukoita yms. joita olen popsinut vailla huolta. On ihan superhyvää, kun sauvasekoittimella vetää hienoksi banaanin, mustikoita, maustamatonta jugurttia ja kaurahiutaleita. Toinen herkku on rasvaton kreikkalainen jugurtti, johon sekoitan hunajaa, marjoja ja siemeniä. Ei tee karkkia mieli, kun noita popsii! Lenkit on pidentyneet ja YouTube:sta teen kaikenmaailman jumppia. Pilates on ehdoton suosikki, joka jo lyhyenkin treenin jälkeen saa lihakset tärisemään.

Tänään D kävi työpaikalla mittauttamassa verenpaineen, kolesterolin ja paastosokerin. Sen jälkeen se istui aikansa kananmunan näköisessä pömpelissä, joka mittasi kehonkoostumuksen. Nyt sen tavoitteena on tiputtaa ainakin kymmenen kiloa. Hiilarit ja alkoholi nolliin ja ennen Aussin matkaa uusi mittaus. Katsotaan kuinka jaksetaan pysyä omissa tavoitteissamme!


Haluan muistuttaa, ettei tämmönen terveys hypetys ole yhtään mun tapaista. Aivan varmana syön makkaraa ja juon litratolkulla siideriä vielä.

1 comment:

  1. tsemppiä elämäntaparemonttiin teille molemmille :)
    kuulostaa kyllä hyvältä!

    mia

    ReplyDelete