Tuesday 14 January 2014

Uutta ja ihanaa

Nörtti minussa hinkuu ilosta, kun uusi tabletPC tuli vihdoin kotiin! Koko aamun olen lataillut sovelluksia ja opetellut uuden perheenjäsenen käyttöä. Olen ihan intopiukeena, kun minulla on vihdoinkin Instagram!! Windows puhelin on ihan turhake, koska siihen ei saa läheskään niin paljon sovelluksia kuin Android tai iPhone- puhelimiin. Voi olla että ensimmäisinä päivinä mun Instagram tili (katjaaat) täyttyy turhista kuvista hyvinkin nopeasti, joten pahoittelut siitä jo etukäteen....
Keksin kyllä muutaman pikkuvian, joita en tajunnut ennen ostamista. Nimittäin läppäriosuudessa ei ole cd-asemaa, eikä nyt tiedetä miten saadaan se virusturva ajettua tähän. Toinen ongelma on itse näppäimistö, jolla ei saa tehtyä ään pilkkuja (tai jos joku keksii, niin saa jakaa. Perus windows yhdistelmä ei tuota tulosta). Ainoa ratkaisu on näpytellä Suomen kieliset tekstit tabletilla. Toimii, mutta ei ole ihan sitä mitä tilasin... Noh, motkotus ja nörtteily sikseen, koska onhan tämä miljoona kertaa parempi kuin se vanha hirvitys!



Viime viikolla kyllästyin mun puoliksi värjättyyn, muodottomaan kuontaloon, mutta olen siinä mielessä harvinainen nainen että inhoan kampaajallakäyntiä. Joudun olemaan hypersosiaalinen töissä, enkä jaksa sitä "ompa kamala ilma" small talkia, kun oikeasti haluaisin vain istua hiljaa ja lukea niitä hömppälehtiä. En edes halua ajatella minkälaista olisi istua perinteisesti ylikohteliaan britin käsittelyssä.....Toisekseen kampaajalla saa helposti tuhlattua ihan liikaa (tähän mennessä n.500€ on ennätys), eikä tulos edes välttämättä ole toivotunlainen. Päädyinkin siis ostamaan Boots:ista värin ja leikkuusakset. Tuloksena tasaisemman värinen tukka ja pitkästä aikaa otsis! En olisi ikinä voinut kuvitella minkälainen hypetys tästä "muodonmuutoksesta" tuli. Jopa eräs farmaseutti, jonka luulin olevan kuuromykkä, totesi "you look really nice"! Jatkuvat ihailut tuntui kyllä jöröstä Suomalaisesta vähintäänkin kiusallisilta....

Varauksia otetaan vastaan!


4 comments:

  1. IHANA otsis! sopii sulle just hyvin. :)

    tiiätkö, miä kyllä tykkään kampaajalla käynnistä, mutta oon kans samanlainen, et hiljasta pitelee ... onneks on sellainen kampaaja, että se ymmärtää että haluan lukea rauhassa, kun se keskittyy työhönsä eli mun päähän. mut tosi ahdistava ajatus, että joutuis sen kakstuntia läpättää kaikennäköstä turhanpäivästä. :)

    ja hyvä kun nyt teillä on toimiva peli! kyllä tätä tekstiä ymmärtää ilman ään pilkkujakin, eli ei hätää ;)


    mia

    ReplyDelete
  2. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Kiva tukka, sulla on kyl hyvin sakset hallussa ku kykenet tollaseen suoritukseen! Tuore otsis piristää aina :) Mäkin tuskailin pitkään kampaajajuttujen kans ja kauhistelin epäluuloisena täkäkäisiä hintoja (etenkin kun oli kaveri se luottokampaaja 7 vuotta). Juurikasvun käydessä aivan jäätävän hirveeks päädyin kans bootsiin hiusväriostoksille ja mun ylipitkän otsis ongelman päädyin taas ratkaisemaan otsiksen poiskasvattamusella (tai ainakin yritän), vähän vaihtelua ja rahat säästyy :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuu vaan Salon Katjaan. Teen viinipullopalkalla (sitten tammikuun jälkeen) ;)

      Delete