Thursday 2 January 2014

Vuoden loppu ja uuden alku

Loppuvuoden juhlahulinasta selvitty kunnialla. Joulu oli oikein mukava, vaikka sitä ihan kahden kesken vietettiinkin. Jouluruuat onnistui, noh, vaihtelevalla menestyksellä (miksei kukaan kertonut, ettei se perunalaatikko ehkä imellykkään??). Yövuoron jälkeen kokkasin riisipuuroa, kinkkua ja kolmea lajia laatikoita maailman pienimmässä keittiössä neljä tuntia, kunnes romahdin ja nukuin pitkälle iltapäivään. Illalla sitten syötiin, soiteltiin Suomeen ja avattiin pari pakettia. Iski ihan hirveä itku, kun avasin taulun jossa oli kuvia perheestä ja meistä. Jopa se kuva meistä lähes kolmen vuoden takaa, jonka luulin kadottaneeni kauan sitten. Katsottiin myös Englanniksi dubattu Joulutarina- elokuva, joka oli kyllä aika kummallista katsottavaa. Yhdentoista maissa iski toinen romahdus ja kaaduin sänkyyn meikit naamalla (ihan vain väsymyksestä, viiniä meni jopa lasillinen).
Joulupäivänänä oli ainakin mun osalta paljon rennompi fiilis, kun oli Dn vuoro huolehtia kaikesta. Avattiin loput lahjat, syötiin navat täyteen kalkkunaa ja fasaania, tanssittiin Michael Bublen tahtiin ja joulujumpperit päällä painettiin täpötäyteen lähipubiin. Ilta saikin kosteamman lopun, kun suunnattiin Dn kaverin luo juomaan Puolalaista vodkaa. Taas nukahdin meikit naamalla...

Uuden vuoden aatto oli sitten rauhallisempi, kun vietin sen yövuorossa. Puoliltaöin roikuin taukohuoneen ikkunasta, kun näin jopa puolikkaita raketteja jotka ammuttiin London Eye:n luota. Loppushown päätin katsoa telkkarista, söin muutaman sipsin ja vedin kolmen tunnin nokoset. Uuden vuoden päivänä oli tarkoitus lähteä ravintolaan syömään, mutta kamalan sään takia se vaihtuikin take away pastaan ja Harry Potter- elokuvaan.

Uuden vuoden lupauksia en koskaan tee, koska en pysty niitä pitämään. Mutta ensimmäistä kertaa pidän (yritän) tipattoman Tammikuun. Lontooseen muuton jälkeen on alkoholia kulunut ihan toisella tavalla kuin Suomessa, joten tauko tuntuu jopa ihan mukavalta ajatukselta. Samalla on pakko yrittää pitää parempaa huolta kropasta, koska selässä tuntuu olevan semmoisia lukkoja, että hengittäminenkin tuntuu vaikealta. Onneksi Dn kaveri on fysioterapeutti, joka saa kyllä antaa jumppavinkkejä. Mutta huomasin aamulla lenkillä, etten ole kyllä ainoa joka on tehnyt "terveellisempi elämäntapa"- lupauksen. Puistossa tuli jatkuvalla syötöllä vastaan juoksijoita, joista puolista kyllä näki että urheilua harrastetaan se kuukausi ja sitten loppuu. Yksi punnersi mudassa ja toinen hölkkäsi farkuista leikatuista sortseissa (mies) ja "Real Ale- festival" T-paidassa. Noh, ainakin liikkuvat!

Mukavaa vuodenalkua kaikille lukijoille! Kiva kun pysytte mukana

2 comments:

  1. Mä kanssa tuskailin perunalaatikon imellyttämisen kanssa ja heitin sit lopulta joukkoon kanadalaista vaahterasiirappia, tuli kyllä ihan mallikelpoista :-) Täälläkin on kova aikomus tipattomuuteen, tosin mun janoinen kaveri tulee kuun puolivälissä kylään et voi olla aika haastavaa pysyä lupaksessa ;-) Oikein hyvää Uuttavuotta sinne! Ja ne terveelliset elämäntavathan alkaa heti maanantaina... Nyt perehtymään thai ruuan kotiinkuljetusmahdollisuuksiin ;-) Niin ja pastaa en ookkaan viel kokeillu kotiin tuotuna! Onks teil joku hyvä vakkarimesta mistä tilaatte? Jos tykkäätte intialaisesta niin Balhamin Indian room on muuten ihan mieletön!

    ReplyDelete
  2. Aina kun itteltään jotain kieltää, niin tekee kahta kauheemmin mieli ;)
    Pastaa ollaan tilattu Olive Garden:ista ja muuten käytetty Mydelivery Cab:in ravintoloita (laatu paljon parempaa kuin hungryhouse tai justeat). Useampikin Balhamin ravintola on suosikkilistalla ;) D asui neljä vuotta siellä ja on kolunnut kaikki paikat ;)

    ReplyDelete