Monday 20 January 2014

Tekosyy tylsyyden tappajana

Onnellisen (ja terveellisen) elämän salaisuus, on olla itsellensä armollinen. Anna lupa virheisiin, lipsahduksiin ja repsahduksiin äläkä tunne siitä huonoa omaatuntoa.

Okei, okei, sorruttiin eilen burgereihin ja pirtelöihin!! Yritin vain pienellä preppipuheella hyvittää tekoani (pahempi lipsahdus tämä oli karppi- Dlle).

Mutta oikeasti, ei keksitty eilen mitään tekemistä. Kun pääset sängystä ylös puoliltapäivin, on ihan turha kuvitella menevänsä esim. markkinoille, joita sunnuntaisin on ympäri Lontoota. Museot ei innostanut, ainoa elokuva jonka halusin nähdä oli loppuunmyyty ja kaikki vain tuntui olevan liian kaukana. D ehdotti lounasta, mutta karppaajan/kuivin suin olevan on oikeasti vaikea löytää mitään sopivaa. Turhautuneisuus kasvoi iltapäivää kohden semmoisiin lukemiin, että olin jo valmis heittämään uudenvuodenlupaukset roskakoppaan ja tilamaan siiderin. Tehtiin sitten yhdissä tuumin päätös, että annetaan armoa ja mennään hamppareille Meat&Shake nimiseen ravintolaan, joka on melkeimpä heti meidän kadun päässä. Kyseessä on ihan Amerikka-henkinen burgerimesta, mutta listalla ei ole alkoholia tai porsaanlihaa. Ainakin pysyin siitä siideristä kaukana!


Tilattiin omat pirtelöt (Oreo ja salted caramel), ranskalaisia, sipulirenkaita ja joku smoky-hamppari. Oli kyllä hienoa, kun hampparit tuotiin pöytään kuvun alla ja kun sen nosti, niin savu leijaili pitkin ravintolaa. Maku jäi kyllä turhan kauas Gourmet burger kitchen:in tai Dip&Flip:in tarjonnasta, jotta tekisi mieli palata. Mutta oliko se sen arvoista?

Hell yeah...


(Ja ihan vaan kaikille tiedoksi, niin uimassa tänään kävin ja höyrytin porkkanoita. Ja kyllä, Lontoossa ei aina ole tekemistä!)

12 comments:

  1. Näyttää hyvältä ja rasvaiselta (eiks noi oo melkeen synonyymeja) :D Oon miettiny kans et pitää piipahtaa tuolla lafkassa ku oon kävelly ohi, samoin oon haaveillu kuola poskella niistä dip&flip burgereista siitä sun aikasemmasta postauksesta lähtien!

    Mä kuulin muuten vihiä Balhamin Waitrosea vastapäätä olevasta jumalaisesta "The Paddyfield" Vietmanilaisesta, jonne "pitää" (tai siis saa) viedä omat viinit/mitä nyt ikinä juokaan. Sinne pitäis mennä juhlistaa meidän 2 vuotis taivalta viikonloppuna. Ei oo muuten toi tipaton ihan onnistunut, no onneks näitä tammikuita tulee aina lisää ;-) Onks mitään uutta teiän kämppärintamalla vielä? Me aletaan kanssa ettimään lähikuukausina uutta, tuntuu että kämpäs hajoo kaikki ja just kärvisteltiin 2 päivää ilman lämmitystä ja lämmintä vettä prkl! Huoltoukko sano et toi ikivanha boileri voi simahtaa uudestaa millon vaa (muutenki toiminu niin ja näin ja yks ainoo teho jolla kämppä kyl lämpenee mut ei sitä kauaa voi pitää päällä), vaan ei oo landloard aikomassakaan hommata uutta. Sama juttu kylppärin vesivahinkojen kans...Great.

    ReplyDelete
  2. Paddyfield on niiiin hyvä!! Kotiin ollaan tilattu ja istuttu alaskin (tietenkin sen oman viinipullon kera ;). Kuola valuu, kun mietin niiden tuoreita kevätkääryleitä.....
    Mulla on tipaton pitänyt, eikä oikeestaan ole edes tehnyt mieli. Olen kyllä harvinaisen yllättynyt ;)
    Kuulostaapa ihanalta! Meidän landlord kävi tänään vierailulla ja lupas hoitaa asioita kuntoon, kun ollaan reissussa. Kämppärintamalla pitelee hiljaista, kun mitään sopivaa ei ole tullut eteen. Ja nyt aika loppui kesken irtisanomisajan kanssa, niin pitää palata asiaan kun palataan kotiin..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Luin muuten just ton s-postiviestin paremmin ja sen haastateltavan pitää kuulua Tehyyn :P (ps. ei tarvii julkasta näitä täällä blogissa jos et haluu haha :)

    ReplyDelete
  5. Laitan sulle tällä viikolla viestiä! Kyllä mulle ainakin vielä lehti tulee ;)

    ReplyDelete
  6. Hei cool, tää toimittaja on kovasti yrittänyt ettiä Tehyläistä ;-) Kyl ne sit lopettaa sen lehden lähettämisen jos et kuulu, mulle kävi niin years ago...

    ReplyDelete
  7. Hei ihana Blogi, tuli mukavasti muutama tunti vietettya kaikki postaukset lapi lukien! Oma elama tuntu aika samanmoiselta, itseani toukokuussa englanti kutsui 2 vuoden kaukosuhteen jalkeen. NHSn leivissa Oxfordissa sairaanhoitajana, katilo opinnoista haaveillen. Olis ihana jos sulla olis joskus luppoaikaa ja kiinnostusta niin vaikka siiderilla tai viinipullollisella kayda ja puhua suomea, itella taalla ei kuitenkaan liikaa noita omia kavereita/tuttuja ole! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Jenny, kiva saada uusia lukijoita!
      Tottakai, drinksut kuulostaa mahtavalta! Ja eiköhän Annakin saatais mukaan! ;)

      Delete
    2. Messissä tod !! Pääsis nyt pian alottaa noi duunit nii mullakin on "enemmän annettavaa" :D

      Delete
    3. Hyvä! Onneks täällä voi mennä pubiin milloin vaan, näyttämättä yksinäiseltä juopolta ;)

      Delete
  8. Hei likat, mä innostuin just luomaan "suomalaiset sairaanhoitajat Englannissa" ryhmän facebookkiin missä voi sit tilittää ja jakaa sisäpiirin tietoa ;-)! Welcome

    ReplyDelete
  9. Hei kiva, kuulostais ihan loisto idealta. Pitaisko tahdata vaikka maaliskuulle? Ni Annakin olis jo toivottavasti tyoelamassa ja ilmatkin vois olla jo kivempia! :) taytyy ettia ryhma siis facebookista! :)

    ReplyDelete