Sunday 10 November 2013

Ajanviettoa

Selvisin mun viimeisistä yövuoroista ja nyt olen LOMALLA! Suomen reissun ohella, ei kyllä ole mitään suunnitelmia.. Jos vaikka tekisi kaikki inhottavat kotihommat, joita on lykätty kuukausitolkulla.

Koska tiedän että te rakastatte lukea mun sairaskertomuksia, niin voin kertoa että sain mun antibioottikuurista allergisen reaktion! Lopetin ne torstaina, kun katselin että mitäs punaisia pilkkuja mulla on joka paikka täynnä. Eilen se sitten lehahti oikein kunnolla ja kutina oli vesirokkoon verrattavaa, jatkuvaa ja todella  ärsyttävää. Makasin kylpyammessa haaleassa vedessä, kun ei edes kortisonirasvaa löytynyt lääkekaapista. Onnekseni olo helpotti sen verran, että päätettiin lähteä edes vähän ihmisten ilmoille. Matka suuntautui Brixtoniin, jossa pitäisi olla hyvä markkinat. EI. Ehkä mä en vaan ymmärtänyt, mutta paikka oli täysi slummi ja parinkymmenen minuutin jälkeen halusin lähteä juoksujalkaa paremmille kulmille. Jos haluaisin kunnon ruokamarketille, niin matka suuntautuisi edelleen Borough:lle.

Metromatkan jälkeen oltiin takaisin tutussa ja turvallisessa Clapham Junction:issa. Mentiin melko uuteen "Dip and Flip" burgerimestaan, jossa sain kyllä elämäni parhaimman hampurilaisen!!! Kyllä oli koko naama soossissa, mutta onko mitään parempaa kuin täydelliseksi paistettu burgeri, jota vielä dipataan lihaliemeen?? Ahhhhh, tästä lähin vien kyllä jokaikisen vieraan sinne.

Olisin halunnut jatkaa illanviettoa, mutta kutina alkoi taas hiipiä esiin ja mun kädet oli kuin spitaalisella. Boots tarjosi tropit ja kotona odotin helpotusta, joka ei kyllä koskaan tullut. Taas löysin itseni kylpyammeesta makaamasta ja "ei väsyttävän" antihistamiinin jälkeen, torkuin sohvalla jo iltakahdeksalta ja heräsin tänään puoli kahdelta. Mutta ei enää kutita!

Ilta jatkuu banoffee pie:n voimalla ja joka Sunnuntaisella "Don't tell the bride" maratonilla. Kävin Ellen kanssa lenkillä ja ajattelin ottaa järkkärin mukaan ja napsia kuvia, kun aurinko paistoi ihanasti. Jostain syystä jätin sen sitten kotiin ja tottakai taivas oli aivan upean näköinen! Yritin ottaa puhelimella muutaman kuvan, mutta torsoksi ne nyt tällä kertaa jäi....




2 comments:

  1. Sua on kyllä nyt koeteltu, toi allerginen reaktio tosta vielä puutuikin! Don't tell the bride on munkin lemppari, sitä katsoessa saa kyl aina kauhistella ja huvittua. Brixton on kyl aikas slummi, sieltä market kujalta löytyy tosin taivaallinen burgermesta Bukowski Grill. Toi Clapham Junctionin burgermesta kuulostaa kyl kans sika hyvältä, pitää mennä testaamaan joku päivä (uskon et toi lihanlihoinen siippa on samaa mieltä) kun se on vielä suht lähelläkin :)

    ReplyDelete
  2. Nojoo, ihottuma oli kyllä kirsikka kakussa! Jos nyt jo alkais riittämään...
    Yritettiin päästä honest burger- paikkaan, mutta jonotusaika olisi ollut 1,5h niin jätettiin suosiolla väliin ;) Mutta pitää muistaa toi toinen paikka!
    Kannattaa ehdottomasti mennä! Oon muutenkin ihan CJ fani, voisin muuttaa sinne ;)

    ReplyDelete