Tuesday 5 November 2013

Tulistu ja tuhlaa

Viimeisen parin päivän aikana olen puhunut puhelimessa eri tahojen kanssa tuntitolkulla ja sain jopa rekisteröityä itseni lääkärille(!!). Taistelun kohteena on ollut lääkärintodistus, jolla olisin saanut levätä vielä tämän viikon. Huomasin sen olevan täysin mahdotonta vain ja ainoastaan byrokratian takia. Kukaan muu kuin omalääkäri ei saa kirjoittaa sairaslomaa ja kun et saa vastaanottoaikaa kuin ensi viikolle ja pomo kuumottaa todistuksesta tälle viikolle, niin eihän siinä muuta mahdollistuutta ole kuin palata sorvin ääreen. D sanoi että mene paikalle ja painu takaisin kotiin, mutta katsotaan nyt miten menee. Särkylääkettä rintakipuun, niin kyllä se siitä.

Olin niin raivoissani että tilasin nettikaupasta £150 vaatteita (olen huomannut ettei mikään rentouta niin paljon, kuin kunnon tuhlaaminen). Lisäksi täysin normaalista poiketen, olen jo suunnitellut ja puoliksi hommannut Dlle joululahjat. Tästä joulusta tulee hyvinkin erilainen, koska päätettiin viettää se ihan vain meidän pikkuperheen kesken. Mulla ei ole sydäntä jättää Elleä yksin ja yövuorotkin loppuvat vasta 24.12 aamulla, niin ei oikein lentäminen huvita (sori äiti, en ole tainnut kertoa). Pari viikkoa lomaa kolkuttelee ihan kulman takana, niin painun Suomeen ainakin pariksi päiväksi ja tungen matkalaukun täyteen jouluherkkuja. Katsellaan sitten joulurauhan julistus nettiTV:stä ja avataan ainakin puolet lahjoista jouluaattona. Odotan itseasiassa joulua tällä kertaa ihan innolla. Kivaa koristella asunto ja tehdä juuri sitä mitä meitä huvittaa. D kuulemma menee jo tänään töiden jälkeen katsomaan joulukoristeita......

Tänään on SE ilotulitusilta. Viimeisen viikon on kyllä jo paukkunut joka nurkassa ja iltalenkit saa hoitaa reilusti ennen viittä, että kerkeää kotiin ennen pimeän tuloa. Tilasin Ellelle jotain stressipillereitä uutta vuotta silmällä pitäen. Toivottavasti toimii (vaikka suuresti epäilen)

6 comments:

  1. Iskä vetää niin kahvit väärään kurkkuun jos lukee ton shoppailu kohdan :D

    ReplyDelete
  2. oma joulu kuulostaa hyvälle! me ei olla koskaa vietetty omaa joulua, mutta ehkä vielä joskus.. :) toisaalta on sitä mukavaa viettää porukallakin.

    tosi vaikeen oloista toi terveydenhoito siellä! tai just sitä byrokraattista, niinkuin sanoitkin.
    ja kipeenä et mee töihin !!!!! teet niinkuin D sanoi, et meet näyttämään nokkasi ja lähet kotiin.
    tuut vielä entistä kipeemmäksi. :-( muita hoidetaan sitten kun itse ollaan terveitä.

    paranemisia vielä!<3


    mia

    ReplyDelete
  3. Voi härregyyd tätä byrokratiaa! Me ollaan sentään jo tulostettu ne rekisteröintilaput mut ei olla saatu aikaseks täyttää niitä saatika sit vielä perille asti. Kait sitä pitäis ryhdistäytyä! On tää hoitsun duuni kyl niin kivaa ja palkitsevaa ku hoitaa parhaansa mukaan kaikki muut mut sit ku ite sairastuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulet vielä huomaamaan miten ihana paikka NHS on työskennellä...... ;)

      Delete